Consiliere pentru viata - Training si Consultanta pentru Performanta

Go to content

Caine sau leu ?

Training si Consultanta pentru Performanta
Published by Simona Burete in Dezvoltare personala · 26 January 2018
  Oamenii, in general, se multumesc cu o anumita stare de confort  si acesta este motivul pentru care nu incearca sa traiasca asa cum au visat... Sunt putini, cei care au incercat si au reusit. Ei depun niste eforturi mari pentru a ajunge acolo, insa inainte de toate, au inteles ca starea actuala in care erau la un moment dat, nu le putea oferi, oportunitatile necesare pentru a urca mai sus pe scara evolutiei ( personale, profesionale, materiale, spirituale )...
   Cati dintre noi sunt multumiti si impacati sufleteste cu ceea ce au in prezent ? Cati au curajul sa recunoasca asta ? Care este procentul ? Nu il cunoaste nimeni cu adevarat...mai bine...daca l-am stii, am fi foarte surprinsi, in mod neplacut.  
    Si ...totusi, de ce nu actioneaza acesti oameni? Foarte simplu. Este mult mai usor sa traiesti viata la un nivel de mediocritate, unde nu trebuie sa utilizezi toate resursele la adevaratul lor potential, pentru ca asta ar insemna efort, concentrare, munca, rabdare, ....incredere in fortele proprii, dar mai ales stima si respect de sine... Asa ca unii aleg comoditatea si compromisul.... Este alegerea fiecaruia sa fie un caine sau un leu...Diferenta de viziune si forta interioara...si dorinta de a fi constient de propriile resurse interioare.
 
  Daca simti ca iti doresti si vrei sa alegi sa traiesti ca un leu, nu mai sta pe ganduri. Actioneaza ! Indrazneste sa nu ai o viata la un nivel mediu !

 
Fiti inspirati,
 Simona Burete, practitioner NLP acreditat ARONLPBack to content