Consiliere dezvoltare personala - Training si Consultanta pentru Performanta

PEOPLE MAKE THE DIFFERENCE

Sigla SBC
Invatarea continua creeaza performanta
Refresh soft skills si VUCA
Published by Simona Burete - 1/9/2021
Puterea ascunsa a fiecaruia dintre noi
Forta interioara oferita de increderea in fortele proprii si de perseverenta cu care ne urmam obiectivele.
Published by Simona Burete - 28/6/2021
Storytelling si schimbarea organizationala
Published by Simona Burete - 1/2/2021
sigla SBC
Go to content

Consiliere dezvoltare personala

CONSILIERE
Consiliere dezvoltare personala Simona Violeta Burete Craiova
 Consilierul pentru dezvoltare personală stimulează identificarea și alegerea soluției optime de către fiecare client pentru sine însuși, pentru diminuarea nivelului de stres, înlăturarea confuziei, tensiunilor acumulate și a blocajelor temporare induse în evoluția personală pe unul sau mai multe planuri.
Investigarea situațiilor problemă se realizează împreună cu persoanele afectate, pe baza acordului lor liber exprimat, pe parcursul unui proces în care sunt analizate și clarificate cauzele care generează perturbații și sunt identificate diverse alternative posibile de îndepărtare a blocajelor resimțite. El nu își etichetează clienții, nu face judecăți de valoare, nu le oferă sfaturi, opțiuni sau soluții, ci își susține clienții, cu ajutorul instrumentelor și tehnicilor specifice, astfel încât clienții descoperă ce anume se întâmplă și cum anume pot să schimbe situația.

Ce este dezvoltarea personala?

Dezvoltarea personală este  modalitatea prin care alegem sa ne imbunatatim starea de conștientizare, sa ne dezvoltam abilitatile personale, sa ne îmbunătățim calitatea vieții și sa contribuim la  implinirea aspirațiilor și viselor personale.
 
    O modalitate in acest sens o reprezinta participarea la sesiunile de consiliere pentru dezvoltare personala pe parcursul carora ne descoperim identitatea de sine  in diferite ipostaze ale activitatii noastre zilnice constientizand si identificand noi insine solutiile cele mai potrivite pentru fiecare dintre noi, intrand in contact cu propriile noastre resurse  ajungand exact acolo unde ne dorim si putem ajunge. Aceasta  experienta interesanta si unica devine posibila pentru fiecare  dintre noi numai cu ajutorul Consilierului pentru Dezvoltare Personala.


 
 

Training dezvoltare personalaConsiliere dezvoltare personalaTraining dezvoltare organizationala

In plan profesional, sesiunile de consiliere pentru dezvoltare personala ajuta la identificarea unor solutii atunci cand:
 1. Doresti sa iti imbunatatesti viata profesionala sau vrei sa iti optimizezi  cariera...
 2. Vrei sa iti imbunatatesti capacitatea de luare a deciziilor, dar mai ales sa stii care sunt cele mai bune....
 3. Vrei sa iti imbunatatesti sau sa iti dezvolti relatia de comunicare si colaborare cu colegii...
 4. Ai nevoie de incredere si sustinere pentru a dzvolta unele aspecte profesionale ...


 
Sesiunile de consiliere pentru dezvoltare personala te ajuta in plan personal daca ...
 1.Ai nevoie sa explorezi si/sau sa rezolvi o situatie in care ai nevoie de mai multa claritate intelegere sau performanta si te afli la o rascruce in viata privata
 2. Iti  doresti sa te cunosti mai bine ca sa devii persoana care ti-ai dorit dintotdeauna sa fii
 3. Vrei sa iti imbunatatesti, sa iti dezvolti sau  sa iti optimizezi  relatia cu tine si/sau ceilalti
 4. Ai o problema si nu stii ce sa faci cu ea sau inca iti cauti directia in viata
 
Ce este consilierea pentru dezvoltare personală?
Consilierea pentru dezvoltare personală reprezintă un demers cognitiv non-directiv (rațional și/sau emoțional, în funcție de cum anume se manifestă clientul în momentul în care se desfășoară sesiunea de consiliere pentru dezvoltare personală) care se desfășoară cu susținerea unui specialist, adică a unui Consilier pentru Dezvoltare Personală. Clientul poate lucra asupra unor aspecte problematice sau negative din oricare segment al vieții acestuia (privată, familială, profesională, economică, financiară, etc.) sau asupra unor aspecte pozitive în care clientul își dorește mai multă performanță.
Consilierea pentru dezvoltarea personala se adreseaza tuturor persoanelor sanatoase clinic si mental, care au nevoie de sustinere pentru a accesa resursele interioare proprii sau vor sa isi dezvolte talentele şi potenţialul uman.
Scopul ?  Imbunătăţirea calitatii vieţii personale şi profesionale a celor interesaţi să progreseze în plan individual sau colectiv şi contribuie la realizarea obiectivelor şi aspiraţiilor acestora.

 

Serviciile consiliere dezvoltare personala sunt oferite clienţilor pentru a-i sustine în investigarea situaţiilor problemă şi ii ajuta in facilitarea explorarii soluţiilor potenţiale pentru reglarea eventualelor disfuncţionalităţi induse în plan personal şi în relaţiile socio-profesionale de către o serie de factori perturbatori extrem de variaţi printre care se nscriu: volumul şi complexitatea activităţilor desfăşurate în mod curent, multiplele responsabilităţi asumate în familie şi societate, imprevizibilitatea contextelor de lucru, dinamica schimbărilor şi nevoia continuă de adaptare în  situaţii noi, presiunea informaţională si altele.


                                 


Training dezvoltare personala Craiova
Sedintele de consiliere dezvoltare personala se pot acorda si  in plan profesional, individuale si de grup, fiind eficiente  pentru :
  •  optimizarea carierei, luarea decizilor  cele mai bune
  • imbunatatirea si/sau  dezvoltarea relatiilor de comunicare cu sefii si colegii de echipa
  • cresterea încrederii în fortele proprii si a stimei de sine
  • identificarea solutiilor de rezolvarea a conflictelor la locul de munca
  • depasirea dificultăţilor de relaţionare sau de comunicare (în relațiile de la serviciu)
         
Durata unei sedinte de consiliere este de 60 minute.
Sedintele de consiliere dezvoltare personala se adreseaza tuturor angajatilor indiferent de pozitia ocupata in ierarhia organizationala si se deruleaza in house - la sediul clientului, in functie de programul acestora.

Sedintele de consiliere dezvoltare personala individuale se pot realiza atat in intilniri face-to-face, cat si la distanta prin intermediul Skype si/sau telefon. Pentru programari, va rugam sa completati formularul alaturat.
 
 
 
Suntem alaturi de organizatia si echipa ta , oferind training, consultanta si consiliere in functie de cerintele si de stadiul de dezvoltare la care ai ajuns.

Performanta inalta a oamenilor si organizatiilor prin invatare si imbunatatire continua reprezinta drumul spre viitor.

Avem misiunea de a dezvolta echipe si organizatii , deoarece PEOPLE MAKE THE DIFFERENCE !
Romania, Craiova
Bld Oltenia nr 8, cod postal 200268
Copyright SMAL&BURS CONSULTING 2008 -2021
+0040 0351 429 541 ( tel/fax)
+0040 0770 223 573
+0040 0746 190 923
smalburs@consultingmanagement.ro
smalbursconsulting@gmail.com


Vreti sa ne cunoastem ?
Back to content