SERVICII - Training si Consultanta pentru Performanta

PEOPLE MAKE THE DIFFERENCE

Sigla SBC
Invatarea continua creeaza performanta
Refresh soft skills si VUCA
Published by Simona Burete - 1/9/2021
Puterea ascunsa a fiecaruia dintre noi
Forta interioara oferita de increderea in fortele proprii si de perseverenta cu care ne urmam obiectivele.
Published by Simona Burete - 28/6/2021
Storytelling si schimbarea organizationala
Published by Simona Burete - 1/2/2021
sigla SBC
Go to content

SERVICII

TRAINING SOFT SKILLS SI SISTEME DE MANAGEMENT CONSULTANTA IMBUNATATIRE PROCESECONSULTANTA SISTEME DE MANAGEMENT SI BUSINESSCONSILIERE SI TRAINING DEZVOLTARE PERSONALACONSULTANTA MEDIA

In conditiile actuale, pe o piata puternic concurentiala marcata de cerinte si exigente inalte din partea clientilor, companiile trebuie sa identifice resursele necesare pentru dezvoltare si inovatie continua. Pentru mentinerea pe piata, acestea au nevoie de sisteme de management adecvate conform stadiului de dezvoltare la care au ajuns.
 
Insa, cea mai importanta resursa este capitalul uman, care trebuie sustinut si dezvoltat corespunzator astfel incit sa creasca productivitatea si sa scada costurile. Pentru atingerea unui nivel inalt de performanta, echipa are nevoie de programe de training si dezvoltare personalizate in functie de necesitatile identificate, in timp ce organizatia si procesele au nevoie de consultanta si analiza.
Consiliere in plan profesional
Business management
La însuşirea cunoştinţelor şi dezvoltarea abilităţilor cursanţilor contribuie in mod decisiv studiile de caz, simulările, aplicaţiile practice,  exemplele de bună practică.si realizarea unor proie cte. Dintre metodele folosite menționăm: expunere, discuțiile dirijate, discuții în grupuri mici, studii de caz, dezbateri, simulări și exerciții. Comunicarea între participanți și între participanți și traineri reprezintă principalul pilon al metodelor de instruire folosite
 
 
 
Echipa noastra dezvolta programe de training pe diverse domenii de management  care au o durata de citeva zile pina la citeva luni, totul in functie de cerinta clientului si chiar la sediul său.
OFERTA SERVICII
Putem oferi consultanta in vederea elaborarii:
  • strategiilor de dezvoltare
  • solutiilor de imbunatatire procese
  • actiunilor pentru dezvoltarea capitalului uman
  • stategiei de implementare sisteme de management

Echipa noastra dezvolta programe de training pe diverse domenii de management  care au o durata de citeva zile pina la citeva luni, totul in functie de cerinta clientului si chiar la sediul său.

    Serviciile de consiliere pentru dezvoltare personală, sunt oferite clienţilor pentru a-i sustine în investigarea situaţiilor problemă şi ii ajuta in facilitarea explorarii soluţiilor potenţiale pentru reglarea eventualelor disfuncţionalităţi induse în plan personal şi în relaţiile socio-profesionale de către o serie de factori perturbatori.  Consiliere  pentru dezvoltare personala - Sedinta de consiliere are durata de 60 minute.

Proiecte realizate impreuna cu clientii nostri
1. Programe Training of the trainers, Team Leadership -Prysmian Cabluri si Sisteme SA
2 Programul " Analiza procesului de management al reclamatiilor " - STAR TRANSMISSION Sebes  in parteneriat cu FORMEL D ROMANIA
3. Program " Managementul echipei " – HELCO GRUP
4. Program Imbunatatirea proceselor  la MUSA Pitesti, in parteneriat cu FORMEL D ROMANIA
 5. Program " Managementul echipei" - FORMEL D ROMANIA
 6. Programul de Formare Profesională Manager imbunatatire continua, Tehnici de imbunatatire a productivitatii,  in parteneriat cu SC FIATEST SRL Bucuresti - Velpitar SA, CARREFOUR ROMANIA
7. Program training și audit complex in vederea imbunatatirii proceselor  - MALINA Caracal
Training SBC
Proiecte realizate impreuna cu clientii nostri
1. Programe training  Ford Production System si Induction Training in cadrul proiectelor FORD Transit Conect, B Max , EcoSport, PUMA - FORD ROMANIA SA Craiova
 2. Training soft skills - CARGILL OILS  SA Podari
3.Training APQP, PPAP - CONTINENTAL POWERTRAIN Brasov IAC Bals
4. Programul de Formare Profesională Inspector SSM si Competente Antreprenoriale,  in parteneriat cu SC FIATEST SRL Bucuresti - DOMARCONS SRL, CONASTRAL IMPEX SRL, TMUCB SA CRAIOVA,POLYSTART IMPEX SRL CIVITAS GROUP SRL, UNO ELECTRIC SRL, CARSERV SA MOTRU,  S.C. CIVITAS SYSTEMS S.R.L.
5. Programul de Formare Profesională "Lucrator in comert " in parteneriat cu ISOTRAD CONSULTING SRL Craiova - AUCHAN SA Romania, EXFLOR SRL.
6. Program training și consultanță " Managementul echipei " - DUNLITE COM SRL

 
Suntem alaturi de organizatia si echipa ta , oferind training, consultanta si consiliere in functie de cerintele si de stadiul de dezvoltare la care ai ajuns.

Performanta inalta a oamenilor si organizatiilor prin invatare si imbunatatire continua reprezinta drumul spre viitor.

Avem misiunea de a dezvolta echipe si organizatii , deoarece PEOPLE MAKE THE DIFFERENCE !
Romania, Craiova
Bld Oltenia nr 8, cod postal 200268
Copyright SMAL&BURS CONSULTING 2008 -2021
+0040 0351 429 541 ( tel/fax)
+0040 0770 223 573
+0040 0746 190 923
smalburs@consultingmanagement.ro
smalbursconsulting@gmail.com


Vreti sa ne cunoastem ?
Back to content